zaterdag 3 januari 2015

Wintersportkleding

merinowol pulliBen je nog op zoek naar goede wintersportkleding met een fatsoenlijk prijskaartje? Wolf Camper heeft een aantal mooie producten in het assortiment die prima geschikt zijn voor de wintersport.

Bijvoorbeeld de Kiwi en KeriKeri: dunne, maar heerlijk warme merinowollen pulli's. Merinowol is ongelofelijk zacht. Het is een temperatuurregulerend natuurlijk materiaal dat tegelijkertijd een antibacteriƫle functie heeft. De pulli's hebben een kraag met rits, zodat je de pulli gemakkelijk kunt aantrekken. Om te voorkomen dat je last krijgt van de rits bij je keel, is er aan de bovenzijde een overlap geplaatst. Omdat de pulli's zo dun zijn, kun je ze gemakkelijk als tussenlaag onder een jas dragen en je toch goed bewegen. Klik op de Kiwi en Kerikeri.
fleece pulli


Een goedkoper, maar heel fijn alternatief zijn de Nanok en Matalik. Pulli's gemaakt van ultradun fleece. Normaal gesproken zijn fleecetruien vrij dik, waardoor je ze niet zo gemakkelijk onder een jas kunt dragen. Deze pulli's zijn dun,  maar toch lekker warm en dus prima geschikt om mee te wintersporten. Ze hebben ook een praktische rits bij de hals. Het herenmodel, de Nanok is voorzien van een borstzak met rits. Bekijk de Nanok en Matalik.


ski broekHeb je een nieuwe skibroek nodig? Kijk dan eens naar de Sirius of Arctic. Deze broeken zijn gemaakt van Nylon met een Airtex® coating, die de broeken volledig wind- en waterdicht maakt, maar toch goed ademend zijn. Aan de binnenkant zit een mesh voering, voor het comfort. Versterkingen van het zware Cordura® nylon op de knieĆ«n, billen en aan de binnenzijde van de enkels voorkomen dat de broek onnodig snel slijt. Een sneeuwrok en rits aan de onderzijde van de broekspijpen, maken deze broeken prima uitermate geschikt voor de wintersport. Bekijk de Sirius en Arctic.

Naast deze leuke aanbiedingen, hebben we natuurlijk nog veel meer goede outdoorproducten voor de wintersport. Denk dan aan winterjassen, mutsen en sjaals, zonnebrillen en thermische onderkleding. Klik hier voor de website.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten